Inkoop / verkoop advies

Ik ben Hans Klaassen en ik ben al meer dan 35 jaar actief in de automotive en transport branche. Ik heb tot 11 jaar geleden voor zeer mooie bedrijven mogen werken, hier heb ik heel veelzijdige kennis en vaardigheden opgedaan. Deze tools gebruik ik nu al 11 jaar als zelfstandig ondernemer. Mijn core business bestaat uit de ondersteuning bij het inkoop- en verkoopproces. 

Zowel bij inkoop als bij verkoop is ervaring en kennis essentieel om tot de beste deal te komen, een goede deal bestaat immers niet alleen uit de prijs. Hiernaast moet ook het juiste materiaal aangeschaft worden, materiaal wat past bij de klus die het zal gaan verrichten. 

Door mijn jarenlange ervaring binnen de automotive en transport heb ik het genoegen gehad om als directielid dichtbij de ontwikkeling en vooruitgang van de techniek te staan. Deze ervaring en kennis kan ik één op één toepassen om te voldoen aan uw vragen. Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Inkoop en verkoop

Hans Klaassen

U kunt bij mij terecht voor een volledig ontzorging van uw organisatie op het inkoop- en verkoopbeleid. Daarnaast kunt u bij mij terecht met technische vraagstukken. Het inventariseren van interne behoeftes voor de aanschaf van nieuw materieel. Dit materieel wordt door mij gezocht, bekeken en beoordeeld. Daarnaast bied ik ondersteuning/ontzorging voor het opvragen van offertes bij mogelijke leveranciers. Deze offertes kan ik eveneens uit onderhandelen om tot de juiste deal te komen. Kortom ik kan u ondersteunen in het gehele project, of enkel bij één aspect van een inkoopproces. 

U kunt eveneens bij mij terecht voor de verkoop van uw materieel. Ik verzorg het opnemen van het materieel. Denk hierbij aan het nemen van foto’s, technische omschrijving en algehele staat van het materieel. Conform het inkoopproces neem ik indien gewenst al het werk uit handen en lever ik de beste deal voor uw materieel. 

Jarenlange ervaring

35 jaar actief

Door het aanbrengen van mijn kennis, vaardigheden en zeer rijk netwerk ben ik in staat om zeer eenvoudig en snel te kunnen handelen. Daarnaast beschikt u direct over een goede administratieve bewaking van uw materieel.

Hans Klaassen

Meer dan 35 jaar ervaring in verkoop, verhuur, leasing, financiering en management advies in de Automotive

hans@klaassentrading.nl

+31 653 183 798